هرگز گمان مبر آنها که در راه خدا کشته شده اند ، مردگانند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده میشوند.
شهید عباس شریف نیا متولد روستای اسفندیار از توابع دیهوک می باشد، وی در سال ۱۳۳۳ در خانواده ای کشاورز و مذهبی چشم به جهان گشود ، وی پس از دوران کودکی به مدرسه محل رفته تا کلاس ششم ابتدایی ادامه تحصیل داد، عدم بضاعت مالی خانواده و نبود پدر و فقدان دبیرستان در محل، باعث شد تا نتواند به تحصیلات خود ادامه دهد، لذا جهت امرار معاش خانواده به شغل آزاد مشغول شد ، شهید چند سالی را در واحد اکتشافی زغال سنگ طبس به شغل خبازی مشغول شد. او در تظاهرات و راهپیمائیها علیه رژیم شاه شرکت فعال داشت و به مبارزه علیه رژیم می پرداخت و بسیار مؤمن و معتقد به انقلاب اسلامی بود.
وی عضو شورای اسلامی روستا بود ، تمامی اهالی روستا از وی رضایت داشتند، ایثارگری از خصوصیات اخلاقی شهید بود، اقامه نماز در مسجد و با جماعت را هیچگاه ترک نمی کرد اختلافات مردم را حل و فصل می نمود، همسر شهید ، او را در خواب می بیند که در طبقاتی بالاتر از دیگران به همراه خانواده اش قرار دارد.
شهید شریف نیا ، یکایک عرصه های زندگی را با سرافرازی و توفیق پشت سر نهاد و با کوله بار امید و پشتکار ایستاد.
او از جـوانی ، پاک و خوش نـام بود تمامی بستگان و دوستانش همیشه از او به نیکی یـاد می کردند ، با شروع جنگ تحمیلی و احساس وظیفه داوطلبانه به عنوان امدادگر به مناطق عملیاتی اعزام گردید، قبل از اعزام از شهید و شهادت سخن می گفت و مقام شهدا را بسیار والا می دانست.
شهید شریف نیا پس از هشت ماه حضور موثر در جبهه ی حق علیه باطل در تاریخ ۵/۸/۱۳۶۳ به آرزوی دیرینه اش رسید، به خون خویش غلتید تا زندگی ما را از دستبرد زوال و اضمحلال در امان بدارد و گام در ملکوت جاودانگی بگذارد.
پیکر مطهرش در تاریخ۱۶/۸/۱۳۶۳ پس از تشییع امت حزب الله در روستایش اسفندیار به خاک سپرده شد، از این شهید یک پسر و دو دختر به یادگار مانده است.
آنان که با ایثار ، دست از جان کشیدند در عرصه پیکار حق ، شور آفریدند
سرو و سپیدار و صنوبر ، سوگواران از داغ مرگ سرخشان ، یکسر خمیدند
« انسان هر کجا باشد مرگ به سراغش می آید پس چه بهتر که در راه خدا کشته شود، صبر را پیشه خود قرار دهید که خداوند صابران را دوست دارد .
‹ شاخسار حیات جاویدش همواره سر سبز و شکوفا باد ›
دبیرخانه سومین کنگره سرداران و 221 شهید شهرستان طبس