و اگر فضل خدا شامل حال شما گردد آن چنان که گویی میان شما وآنان ابدا دوستی نبوده گویند: ای کاش ما نیز باآنان به جهاد رفته بودیم تا نصیب فراوان می بردیم.
شهید رمضانعلی قربانی در سال۱۳۳۹ در روستای سرند ماودر از توابع طبس در خانواده ای متدین و مذهبی چشم به عالم وجود گشود.
او دوران خردسالی و کودکی خود را در دامان پر مهر مادر و پدری دلسوز به نام زبیده و محمدعلی سپری کرد.
به علت محروم بودن روستا از مدرسه و نبود امکانات از تحصیل باز ماند و از همان زمان کودکی به همراه پدر به چوپانی و کشاورزی پرداخت.
قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ، علی رغم دور افتادگی محل زندگی و کمبود رسانه های خبری ، به شکل های مختلف ، اخبار انقلاب و تظاهرات را پیگیری می نمود.
فردی بسیار خوشرو و خوش برخورد بود ، به واجبات دینی بسیار اهمیت می داد و همیشه به دنبال کسب آگاهی بود.
در تهیه و تأمین معاش خانواده سهم بسزائی داشت ، نسبت به پدر و مادرش احترام خاصی قائل بود ، این خصوصیات باعث شده بود که دیگران تحت تأثیر سجایای اخلاقی وی قرار گیرند.
در سال ۱۳۵۸ تشکیل خانواده داد و صاحب یک فرزند پسر گردید .
پیوسته به همسرش ، در خصوص تربیت صحیح فرزندش تاکید می کرد. درمهرماه ۱۳۵۹ همزمان با تجاوز همه جانبه ی رژیم بعث به میهن اسلامی به خدمت مقدس سربازی فراخوانده شد. و در لشکر ۷۷ پیروز خراسان دوره سه ماهه آموزشی را به اتمام رسانید و سپس با رسته آرپیچی زن به جبهه حق علیه باطل اعزام گردید.اصرار خانواده این بودکه ایشان به خاطر داشتن زن و فرزند در پشت جبهه به خدمت بپردازد . اما او حضور در جبهه را وظیفه شرعی و انقلابی خود می دانست و دفاع از دین و میهن را بر هر چیزی ترجیح می داد.
پس از نه ماه حضوری آگاهانه در مقابل متجاوزان در عملیات شکست حصر آبادان درتاریخ ۵/۷/۱۳۶۰ به خیل شهداء پیوست .
پیکر پاک شهید قربانی چند روز پس از شهادت بر روی دستان امت حزب الله طبس تشییع و در روستای زادگاهش به عنوان اولین شهید روستا به خاک سپرده شد.
خوشا آنان که بر بال ملائک نشستند و صفا کردند و رفتند.
‹ نامش همواره شکوفا باد›
دبیرخانه سومین کنگره سرداران و 221 شهید شهرستان طبس