شهید محمد عبدالله زاده
نام پدر: عباسعلی
ولادت: ۸/۱۱/۱۳۴۳
شهادت: ۱۲/۲/۱۳۶۱
محل شهادت: کرخه نور
مزار: امامزاده حضرت حسین ابن موسی الکاظم «ع» طبس
إِنَّ اللّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الجَنَّهَ یقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللّهِ فَیقْتُلُونَ وَیقْتَلُونَ وَعْداً عَلَیهِ حَقّاً فِی التَّوْرَاهِ وَالإِنجِیلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللّهِ فَاسْتَبْشِرُواْ بِبَیعِکُمُ الَّذِی بَایعْتُم بِهِ وَذَلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِیمُ.
﴿١١١توبه﴾
خداوند از مؤمنان، جانها و اموالشان را خریداری کرده، که بهشت برای آنان باشد؛ در راه خدا پیکار میکنند، میکشند و کشته میشوند؛ این وعده حقّی است بر او، که در تورات و انجیل و قرآن ذکر فرموده؛ و چه کسی از خدا به عهدش وفادارتر است؟! اکنون بشارت باد بر شما، به داد و ستدی که با خدا کردهاید؛ و این است آن پیروزی بزرگ.
زندگینامه
هشت سـال دفـاع مقـدس یکـی از بـزرگتـرین حـوادث تـاریخ معاصـر کـشور و یکـی از حساسترین رخدادهای تاریخ انقلاب است. در بستر این سالهای سرد تهاجم، پرانرژیترین انسانهای خدامدار به عرصهی ظهور رسیدند، انسانهایی که با پیروی از امام احیاگر وحـی و شهود، توانستند به آبی بیکران آسمان پر بکشند و ارزشهای ناب انـسانی و اسـلامی را بـه منصهی ظهور برسانند، سالهای دفاع مقدس امتحان بزرگ الهی بود و مردان و زنان ایـران اسلامی چه خوش درخشیدند و زیباترین تابلو حماسی قرن حاضر را با جوهر خون خـویش ترسیم کردهاند که همواره در خاطرهی تاریخ خواهد ماند
روز پنجشنبه و هشتیمن روز از بهمن ماه ۱۳۴۳ بود که هدیه الهی به خانواده زحمتکش و مذهبی « عباس عبدالله زاده »تعلق گرفت و باعث روشنی چشم پدر و مادر و خوشحالی بستگان شد. اعتقادات مذهبی خانواده باعث شد که نام پیامبر اکرم «ص» را برایش انتخاب و او را محمد صدا زنند. محمد در روستای« همتآباد » از توابع طبس و در کانون گرم خانوادهای معتقد و مذهبی رشد کرد، دوران کودکی را در کنار پدر و مادر خود سپری نمود و برای کسب علم و دانش راهی مدرسه ابتدایی روستا شد.
وی دوران تحصیلات ابتدائی و سالهای راهنمائی را با موفقیت گذراند. لکن تنگناهای اقتصادی و مشکلات معیشتی که عموم خانوادههای روستایی با آن روبرو بودند باعث شد تا تحصیل را رها کرده و بعنوان کمک خرج خانواده به کارگری بپردازد.
از قبیله مردان فعالیت و ایمان کویر بود، در مشکلات صبور و به عبادت اهمیتی فراوان می داد. در دوران انقلاب اسلامی فعالیتهایش چشمگیر بود.
بارها هنگام نوشتن شعارها یا تهییج جوانان از سوی ماموران مورد هجوم واقع شد و هر بار با چالاکی از دستشان میگریخت. با پیروزی انقلاب اسلامی ایران او دست از خدماتش نکشید و همچنان خستگیناپذیر در تحکیم مبانی حاکمیت اسلام و رهبری امت میکوشید.
زمانی که دستهای آلوده و خائن آمریکا از آستین حزب بعث بیرون آمد، و جهان برای سرنگونی جمهوری نوپای اسلامی همدست شد و تجاوز دشمن از مرزهای جنوب و غرب دهان گشود، تا هوشیاران سرزمین اسلامیمان را ببلعد، او به فراگیری فنون رزمی پرداخت و در یک دوره فشرده در کلاسهای آموزشی نظامی شرکت کرد و برای دفاع از اسلام و انقلاب به جبهههای نبرد حق علیه باطل اعزام شد.
ماههای پیاپی در آن دیار به دفاع از دستآوردهای انقلاب مشغول بود و صمیمانه در یاری برادران همسنگرش از جان مایه گذاشت، مردانه جنگید و عاقبت در عملیات «بیت المقدس» که در ساعت ۳۰ دقیقه بامداد ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۱ با رمز مبارک «یا علیابن ابیطالب «ع» »در محور اهواز، خرمشهر ودشت آزادگان، به فرماندهی مشترک سپاه و ارتش و با هدف آزادسازی خرمشهر آغاز شد شرکت و به فیض شهادت نائل آمد. پیکر مطهرش پس از تشییع بردستان امت حزب الله در جوار مرقد مطهر امامزاده حسینبن موسیالکاظم «ع» حیات جاویدان را برگزید و آرام گرفت.
راهش همواره مستدام باد
گزیدهای از وصیتنامه شهید
«سفارش می کنم مردم را به تقوی و ترک معصیت و پیروی از روحانیت اصیل و مبارز، مخصوصا“ رهبر کبیر انقلاب امام خمینی «ره» که ما را به خط اصیل مکتب هدایت نمودند و از ظلمهای ستم شاهی نجات دادند امروز تمام اسلام با تمام کفر در جنگ است.»
دبیرخانه سومین کنگره سرداران و 221 شهید شهرستان طبس