آنها که ایمان آوردند، و هجرت کردند با اموال و جانهایشان، در راه خدا جهاد نمودند، مقامشان نزد خدا برتر است آنها به موهبت عظیم رسیدهاند پروردگار آنها را به رحمتی از ناحیه خویش و خوشنودی باغهای بهشتی که در آن نعمتهای جاودانه دارند، بشارت میدهد همواره تا ابد در این باغها (در لابلای این نعمتها) خواهند بود، زیرا نزد خداوند پاداش عظیم است.
تولّد قربانعلی ابراهیمی در سال ( ۱۳۴۶) موهبتی بود از طرف خداوند متعال به خانواده ای زحمتکش و مهربان که برای گذراندن زندگی خود به دامداری مشغول بودند.
آنها با وجود همهٔ مشکلات و سختیهای زندگی تمام سعی خود را برای تربیت فرزند دلبند خود بکار گرفته و او را راهی مدرسه نمودند. قربانعلی دو سال در زادگاهش پیستان و دو سال در روستای پیرحاجات به تحصیل مشغول بود ولی ناتوانی پدر و حس قدردانی و دلسوزی پسر مانع از ادامهٔ تحصیل وی گردید و قربانعلی را بر آن داشت که به کمک پدر خود بشتابد و در کار دامداری او را یاری دهد.
اخلاص و صفای باطن خانواده از او فردی مهربان، خوش خلق و مقیّد به عقاید دینی ساخته بود به گونه ای که هیچگاه یا هیچ کس را با رفتاری نا شایست نیازارد و هرگز در ادای واجباتش کوتاهی نورزید.
قربانعلی در سال ۱۳۶۵ به خدمت مقدس سربازی فرا خوانده شد و پس از طی دورهٔ آموزشی به جبهه کردستان (پاوه) اعزام و مدتی را نیز در منطقهٔ عملیاتی حلبچه خدمت نمود اما سرانجام در روز عید سعید فطر بر اثر بمباران شیمیایی دشمن عیدی خود را گرفت و لباس شهادت در تاریخ ۱۳۶۷/۲/۲۷ را قامت رعنای او را در بر گرفت و اجر و مزد یک ماه عبادت و روزه داری خود را از دریای رحمت الهی دریافت نمود. پیکر مطهرش پس از تشییع در روستای پیرحاجات طبس به خاک سپرده شد.
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
دبیرخانه سومین کنگره سرداران و 221 شهید شهرستان طبس